Meng drie eetlepels bruschetta met zes eetlepels warm water en laat vijf minuten wellen.
Voeg vervolgens twee eetlepels olijfolie extra vierge toe.
Bestrijk een overdwars gesneden stokbrood met de hier boven beschreven bereide Bruschetta,
leg er wat belegen tot oude kaas overheen en gratineer dit onder de grill of in de oven.
Wel de Bruschetta kort in warm water en meng dit door rauw gehakt –
u maakthiermee heerlijk gekruide gehaktballen.
Klop door de eieren een lepel Bruschetta en bak hier een omelet van.
Meng Bruschetta (geweld of droog) door roomboter en u heeft een heerlijke Italiaanse kruidenboter.
Gebruik de Bruschetta door een dressing. Deze geeft u zo een bijzonder Italiaans tintje en het smaakt uitstekend bij tomatensalade met mozzarella.
Bruschetta door uw pastasaus … Héérlijk!
Meng 2 delen mayonaise met 1 deel yoghurt en een lepel Bruschetta voor een lekkere kruidenmayonaise.
Gewelde Bruschetta door sourcream is een lekkernij op gepofte aardappels.
Succes!